گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دبیرکل ناتو: آنکارا وضعیت باکو و ایروان را آرام کند

دبیرکل ناتو نسبت به ادامه جنگ بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره‌باغ هشدار داد و بار دیگر از طرفین خواست فورا آتش‌بس را برقرار کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۱۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 05
کد خبر: ۶۱۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو نسبت به ادامه اقدامات نظامی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قره‌باغ ابراز نگرانی کرد و از دو طرف خواست فورا آتش‌بس کنند.

استولتنبرگ در کنفرانس خبری با مولود چاووش‌اوغلو، در آنکارا گفت: ما از ترکیه انتظار داریم وضعیت بین دو کشور را آرام کند.

دبیرکل ناتو نسبت به این‌که این نزاع به خطری در تمام زمینه‌ها از جمله در زمینه انرژی تبدیل شود، هشدار داده و گفت، وضعیت برای کل منطقه و نیز برای اعضای ناتو بسیار خطرناک است.

او افزود: ما اوضاع را از نزدیک تحت نظر داریم و پیام صریحی به طرفین می‌فرستیم که جنگ را فورا متوقف کنید. باید از راه مذاکرات به راه حل مسالمت‌آمیز برای مشکل دست یافت.

دبیرکل ناتو همچنین گفت: احساس نگرانی زیادی در نتیجه تبعات دستیابی ترکیه به سامانه‌های موشکی اس-۴۰۰ وجود دارد و این به دلیل تحریم‌های احتمالی آمریکا علیه آنکاراست.

استولتنبرگ ادامه داد: ما نگران دستیابی ترکیه به این سامانه‌ها هستیم زیرا باعث خطراتی برای ناتو می‌شود و ممکن است آنکارا از سوی آمریکا مجازات شود.

وزیر خارجه ترکیه نیز تصریح کرد: ترکیه نیاز شدیدی به این سامانه‌ها دارد. ما این سامانه‌ها را خریدیم اما منجر به حساسیت در ناتو شد در واقع ما نیاز مبرمی به آنها داریم و هم‌پیمانان در ناتو باید این مساله را درک کنند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار